Nieuwe menukaart met winterse gerechten bij Mauve

Nieuwe menukaart met winterse gerechten bij Mauve

Nieuwsgierig?

Kom dan snel proeven van onze smakelijke gerechten. Het najaar is in volle gang dus tijd voor nieuwe winterse gerechten op onze kaart.

Visliefhebbers vissen bij ons niet achter het net

De klassiekers zoals de Fish ’n chips en Fines de claires staan uiteraard weer op onze kaart.
De tonijntartaar met krokante sushi of gekonfijte kabeljauw met een sinaaasappel beurre blanc staan straks zeker op uw favoriete lijstje.

Uiteraard hebben wij ook aan de vleesliefhebbers gedacht.  Wij serveren tournedos, Black Angus Sukade Steak en een Rumpsteak zoals het hoort met frites, salade en de keuze uit beurre Café de Paris, rode wijnjus of Chimichurri.

Trek in een burger, maar dan net even anders? Bestel dan De Mauve burger. Dezestelt u zelf samen. Lekker met gamba’s, gebakken ei of liever met buikspek?

Vegetarische gerechten met een “twist” op de nieuwe menukaart

Geen trek in weer standaard vegetarische gerechten. Kom dan snel langs en laat onze geroosterde bloemkool, gado gado of pompoenravioli u smaken!

Ook voor de niet vega gasten onder ons zijn deze gerechten een aanrader!

Borrelen aan DE BRINK met fingerfoods

De vertrouwde borrelhappen zoals de bitterbal, oude kaas, notenmix, en nacho’s  staan gewoon nog op onze kaart.

Maar heeft u echt lekkere trek en eens een keer zin in iets anders? Bestel dan de sesam kipballetjes met teriyakisaus. Crispy shrimps met Thai sweet chilisaus of Yakitori sticks met wasabi crunch.

Menukaart bekijken

Nog geen definitieve keuze kunnen maken of even op uw gemak de menukaart inkijken? Klik dan hier en bekijk onze nieuwe menukaart.

Reserveren

Reserveer hier een tafel voor uw lunch, diner of borrel.