Nieuwe menukaart met zomerse gerechten bij Mauve

Nieuwe menukaart met zomerse gerechten bij Mauve

Nieuwsgierig?

Kom dan snel proeven van onze smakelijke gerechten. De lente is in volle gang dus tijd voor nieuwe zomerse gerechten op onze kaart.

Visliefhebbers vissen bij ons niet achter het net

Naast de op donderdag wekelijke Vismarkt bij Mauve. Geniet u ook op de overige dagen van de week van een dun gesneden rauwe zalm, fines de claires, salade niçoise of tonijn.

Uiteraard hebben wij ook aan de vleesliefhebbers gedacht.  Wij serveren tournedos, entrecote en een Rumpsteak zoals het hoort met frites, salade en de keuze uit Café beurre de Paris, rode wijnjus of chimichurri.

Vegetarische gerechten met een “twist” op de nieuwe menukaart

Geen trek in weer dat standaard vegetarische gerechten. Kom dan snel langs en laat onze bietencarpaccio, groene salade of aubergine ravioli u smaken!

Ook voor de niet vega gasten onder ons zijn deze gerechten een aanrader!

Borrelen aan DE BRINK met fingerfoods

Mensen kijken vanaf ons heerlijke terras met een lekker koud glas bier of rosé.  Aan dit fijne plaatje mag een lekker bittergarnituur natuurlijk niet ontbreken.

De vertrouwde borrelhappen zoals de bitterbal, oude kaas, notenmix, en nacho’s  staan gewoon nog op onze kaart.

Maar heeft u echt lekkere trek en eens een keer zin in iets anders? Bestel dan de sesam kipballetjes met teriyakisaus. Crispy shrimps met Thai sweet chilisaus of Yakitori sticks met wasabi crunch.

Vergeet uw zonnebrand niet

Menukaart bekijken

Nog geen definitieve keuze kunnen maken of even op uw gemak de menukaart inkijken? Klik dan hier en bekijk onze nieuwe menukaart.

Reserveren

Reserveer hier een tafel voor uw lunch, diner of borrel.

reserveren