Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Koningsdag 2023

april 27, 2023 @ 09:00 - 21:00

27 April 2023 staat in teken van feest voor het gehele gezin bij Mauve. Lekker eten, drinken en dansen. Voor de kids is de Bar omgetoverd tot een gezellige “kids-club” waarbij onze hostesses de kinderen zullen vermaken met schmink, ballonnen blazen, kleuren, tekenen, muziek, kids movies op grootscherm en nog veel meer leuke activiteiten.  Uiteraard mag de pannenkoek niet ontbreken. Entree is gratis!

Op het grote overdekte terras is er ’s morgens koffie, thee, oranjebitter, oranje tompouce, appeltaart en cheesecake verkrijgbaar. Het vertrouwde meubilair staat even ergens anders opgesteld en heeft plaatsgemaakt voor een grote bar, 15 picknicktafels en een podium waar DJRO, MC Choral en sax Machiel hun opwachting zullen maken.  Vanaf 11:30 zal onze “petit cuisine” (met Koningsdag-specials) geopend zijn voor een heerlijke lunch. De magnum rosé, champagne of andere bubbles (ook 0.0%) mogen uiteraard niet ontbreken op deze feestdag. Vanaf ca. 15:00 zal DJRO zijn eerste schuiven openzetten en is het “dancing on the table”. “LaFolieOrange” gaat los! Vanaf 16:00 komen MC Choral en saxefonist Machiel de bühne op en kan het dak er helemaal af. We gaan door tot uiterlijk …..

Op het Food&Drink plaza (Bar-terras) is er een Veuve-champagne bar opgesteld. Aangevuld met onze befaamde Irish oesters, bbq met de Mauve-hambo’s (ook vega) en saté een gezellige plek om na het dansen even aan te sterken.

A bientôt de la folie orange!

ps. reserveren is niet nodig/mogelijk. Vol=Vol

 

Gegevens

Datum:
april 27, 2023
Tijd:
09:00 - 21:00
Site:
www.mauve.nl/event/koningsdag-2023

Organisator

Brasserie & Bar Mauve
Telefoon
035-5380990
E-mail
info@mauve.nl

Locatie

Mauve
brink 1
laren, Nederland
+ Google Maps